Sign in to follow this  
Followers 0
DirtyAngel

Babble

27 posts in this topic

I just discovered the same problem, then I saw the timestamp on DA’s last response was at 19hrs ago and I figured it must be an all over problem, or they had pulled the node to do bug repairs.

The error that I got on the mobile version is the same one that pops up when I try to send two messages without refreshing, “Babble cannot connect to the node, contact the administrator.” 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A more precise bug report is that I click on the babble, try to send, and I get the “Babble is not connected to the node server, please contact the administrator!” message.  I tried refresh (the usual trick after posting) to no avail.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’m trying to think of alternatives in the mean time to give DA some of that good chat drug she needs, but all I’ve got for ideas at the moment is making a thread in miscellaneous or something and “chatting” away there. 

So I’ve tried on my mobile phone, not certain of the browser as it’s just titled “internet” and then on my desktop with Chrome. Both just pop up with that cannot connect to node, I saw no bug report button. I tried the pop up window through Chrome and nothing changed besides having a new window telling me that there was no connection. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have to download an SSH client, and then I’ll rerun the node command to invoke babble.js.  Won’t happen until tomorrow evening, as I’ve been working hell hours again

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all,

It is nice to know that my fears of a zombie apocalypse were unfounded.

RAHR!

*whoops* 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Love_Hina_Fan said:

Hi all,

It is nice to know that my fears of a zombie apocalypse were unfounded.

RAHR!

*whoops* 

 

You didn’t see Lizzie when she woke up this morning, it was soooooooo zombie time :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, I’m not getting something QUITE right, so I emailed Nexcess to see where I stepped it wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I’ve got it to two now, and I expect it’ll do like before.  You have to do this a few times, and then it doesn’t hang anymore

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

Sign in to follow this  
Followers 0